Esthetische tandheelkunde

Een mooi en verzorgd gebit: sommige mensen hebben het, anderen dromen ervan. Immers,

een stralende lach is de moeite waard om naar te kijken. En
met een mooi gebit voel je je goed en straal je meer zelfvertrouwen uit.Maar het hebben van een mooi gebit is jammer genoeg geen vanzelfsprekendheid.
Er zijn helaas maar weinig mensen met een natuurlijk mooi en gezond gebit.


 

Door de huidige tandheelkundige technieken is het mogelijk om verkleurde, scheve of gebroken tanden weer stralend wit en mooi te maken.

Heeft u een mooi gebit, maar storen de oude donkergrijze vullingen u? U kunt deze makkelijk laten vervangen door witte vullingen.

Zijn uw tanden verkleurd door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn of roken en wilt u ze graag witter maken, dan kunt u ervoor kiezen om uw tanden te bleken.

Een facing kan een mooie en eenvoudige oplossing zijn om scheve of verkleurde tanden te verbergen of kleine onvolkomenheden als spleetjes tussen de tanden of afgebroken hoekjes te corrigeren. Soms is het nodig om zwakke of aangetaste gebitselementen te vervangen door een vaste kroon. Als u 1 of meerdere tanden en kiezen mist, kunnen deze aangevuld worden met een vaste brug of nieuwe tanden en kiezen op implantaten.

 

Tandartspraktijk TIPmondzorg maakt esthetische tandheelkunde tot tandheelkunst.

Dr. M.B. Sedghi, tevens directeur, is onze tandarts/implantoloog. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot uw gebit op esthetisch gebied.